Obdobje 2009-2012

DarjaVrecko
Predsednica Darja Vrečko

2010

Zveza tajnic Slovenije je organizirala "končni" izlet v lastni režiji in na svoje stroške od 18. - 20. junija 2010. Destinacija izleta je bila zahodna Italija, ogled "Petih dežel" in še nekaj najpomembnejših točk oziroma mest na poti do Ligurskega morja in nazaj.

21.05.2010 je bila na Kongresu tajnic in poslovnih sekretark v Portorožu razglašena za TAJNICO LETA 2010 Natalia Zorko, članica Strokovnega kluba poslovnih sekretark in tajnic Maribora.
Na slovesnosti, ki je zaokrožila prvi dan 18. kongresa poslovnih asistentk, sekretark in tajnic, je Planet GV v sodelovanju z revijo Poslovna asistenca ter Zvezo klubov tajnic in poslovnih sekretarjev razglasil že 14. tajnico/poslovno asistentko leta in ji podelil poseben zlati znak, simbol tajnice/poslovne asistentke leta.
Vse to si je prislužila 38-letna Lenartčanka Natalia Zorko, poslovna sekretarka v mariborski podružnici avstrijskega holdinga Noack & Co. AG, ki ima v svojem poklicu že 20 let delovnih izkušenj. Na strokovno testiranje se je prijavila iz čiste radovednosti, saj je želela izvedeti, kako testiranje poteka, kakšna so vprašanja in kakšna je raven njenega znanja. V tem prvem poizkusu je osvojila naziv tajnica/poslovna asistentka leta 2010. ''Natalia je sodelavka, ki si jo vsak delodajalec lahko le želi, in če bi bilo možno, bi jo z veseljem kloniral,'' je ob njeni osvojitvi naziva dejal njen direktor Raimund Korber.

2. oktobra 2010 je naš klub organiziral srečanje TAJNIC LETA v Mariboru. Vse tajnice leta smo pričakale članice našega kluba in Tajnica leta 2010 Natalia ZORKO. To je bilo zelo uspešno srečanje. Sprejel nas je podžupan Mestne občine Maribor, g. Rok Peče. Potem smo si ogledale mesto in popotovale po zgodbah srednjeveškega Maribor. Ta dan je bilo v našem mestu predstavljeno življenje v mestu ob Dravi od 15. do 18. stoletja.
Ogledale smo si lokalno radijsko postajo Radio City, kjer so nas lepo sprejeli. Po sprehodu čez Mestni park smo odšle v gostišče Trije ribniki, kjer nam je g. Trstenjak iz Lutkovnega gledališča Maribor, predstavil krajši lutkovni program. Vse smo bile zelo zadovoljne s programom, srečanjem in pogostitvijo, ter smo se poslovile.

2011

V soboto, 19. novembra 2011 smo se srečali na razširjeni seji upravnih odborov. Organizacijo srečanja so prevzele kolegice iz ljubljanskega kluba, ki so nas pričakale v beli Ljubljani, nam pokazali lepote, čare in utrip mesta ali kot so napisale v povabilu "Od sprehoda po meščanskih ulicah bele Ljubljane do odkrivanja temnega podzemlja Gorjuše."

Člani Kluba tajnic in poslovnih sekretark Trebnjega in okolice so nas povabili na tradicionalno, letos že 4 srečanje klubskih kolegic v Nebesih, v soboto, 4. junija 2011. Zbrali smo se v Šentrupertu in pot nadaljevale peš, po poti lunohodcev.

Organizator Klub tajnic Dolenjske in Bele krajine nas je povabil na izlet v soboto 10. septembra 2011 "Pohod po cvičkovi deželi". Pot nas je vodila iz Otočca, ustavili smo se pri Starem gradu in nadaljevali do Pahe, kjer smo si ogledali Matjaževo domačijo ter slišali zgodbo o cvičku. Pot smo nadaljevali do slapa Kobila, do razgledne točke na Trški gori in zaključili, kot se za Dolenjce spodobi, v zidanici.

Zveza tajnic Slovenije je organizirala in nas povabila na zanimiv izlet »SLASTNI OKUSI, BISERI IN SONCE MAKEDONIJE«TRADICINALNO OKTOBRSKO POTOVALNO DRUŽENJE od 26. do 31. oktobra 2011, katerega smo se tudi udeležili.

Društvo Beli obroč Slovenije s pomočjo sredstev, zbranih na Si.mobilovih dobrodelnih ŽUR-ih z razlogom, opremlja prijazne sobe, ki jih stroka uporablja za zaslišanje otrok, ki so žrtve kaznivih dejanj. Udeležile smo se odprtja prijazen sobe v Mariboru, ki je bila v sredo, 14. septembra 2011 v prostorih Društva Zrno, Pobreška 6, Maribor. Na odprtju so bili prisotni Vlasta Nussdorfer, predsednica društva Beli obroč in Ivan Svetlik, minister za delo.

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih