Predstavitev kluba

SKPST MARIBOR

Strokovni klub poslovnih sekretark in tajnic Maribor smo članice ustanovile 10. novembra 2003.

Je prostovoljno, samostojno, neprofitno združenje fizičnih oseb, ki poklicno opravljajo dela poslovne sekretarke, tajnice, vodje pisarne, oziroma opravila, ki spadajo v področje pisarniškega poslovanja v podjetjih, družbah, ustanovah in zavodih.

Strokovni klub poslovnih sekretark in tajnic Maribor je združen v Zvezo klubov poslovne odličnosti Slovenije, ki združuje 10 regijskih klubov.

Ponosne smo, da imamo v svojih vrstah članice, ki so prejele nagrado v konkurenci najboljših diplomskih del, komunikacijske odličnosti, članici, ki sta na izboru za Tajnico leta osvojili drugo in tretje mesto ter kar nekaj članic, ki so osvojile laskav naslov Tajnica leta, ki se od leta 2020 imenuje ADMA odličnost leta. Svečana razglasitev zmagovalke sledi meseca maja na kongresu ADMA v Portorožu.

Članice kluba skrbimo za izobraževalno, delovno in družabno povezovanje vseh v klub včlanjenih članic. Naš cilj je srečevati se v družbi kolegic, se delovno povezovati, sodelovati na poklicnem področju, pri humanitarnih akcijah, se družiti na izletih, si nuditi pomoč pri izobraževanju in skupaj dosegati cilj, ki bo privedel do še večje prepoznavnosti našega poklica.

Tako kot opravljamo svoj poklic, tako tudi skrbimo za delovanje našega kluba. Vsa naša srečanja potekajo na prijateljski ravni, ne kot prisila, da zadovoljimo zahtevam kluba; družimo se zaradi nas samih, našega poklica, saj smo povezane mnogo bolj prepoznavne. Trudimo se ostati zanesljive, odprte, samozavestne, vljudne in poštene osebe, da smo lahko same nase ponosne.

Ob ustanovitvi smo končale z mislijo:

ZALIJMO TO SEME, DA ZRASTE V LEPO KOŠATO DREVO z imenom STROKOVNI KLUB POSLOVNIH SEKRETARK IN TAJNIC MARIBOR v parku z drugimi, ki se imenuje ZVEZA KLUBOV TAJNIC IN POSLOVNIH SEKRETARK SLOVENIJE

In po svojih močeh smo se trudile, da smo to seme kar pridno zalivale. Leta 2013 smo praznovale svojo deseto obletnico delovanja. Vsem članicam se za dosedanje aktivno delo in ideje zahvaljujemo in vas vabimo k aktivnemu sodelovanju še naprej.

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih