Zgodovina kluba

Dne 10.11.2003 smo z velikim zanosom in željo ustanovile svoj klub z imenom STROKOVNI KLUB POSLOVNIH SEKRETARK IN TAJNIC MARIBOR. Z velikim ponosom smo se množično zbrale v Hotelu HABAKUK, v času seminarja »Kaj mora vedeti dobra Tajnica« in imele svojo ustanovno skupščino.

Na skupščini nas je bilo prisotnih 53 članic, predsednice vseh klubov tajnic v Sloveniji, predsednica Zveze klubov tajnic Slovenije, predstavnica revije Gospodarski vestnik in glavna urednica revije TAJNICA. Bilo je svečano in prijetno, me pa zadovoljne in ponosne.

V prvem desetletju smo se vse po svojih močeh in zmogljivostih trudile, da bi naš klub postal uspešno združenje tajnic. Tako je tudi bilo, saj smo v teh letih preživele veliko lepih in nepozabnih trenutkov na strokovnih izpopolnjevanjih in izobraževanjih, na različnih delovnih in sprostitvenih druženjih, pri organizaciji različnih dogodkov, na druženjih v naravi, na mnogih izletih in srečanjih.
Uspešne smo bile na tekmovanjih za TAJNICO LETA in PREIZKUŠENO TAJNICO, za najboljša DIPLOMSKA DELA in za KOMUNIKACIJSKO ODLIČNOST.

Veliko vsega smo doživele in preživele. Bilo je ogromno čudovitih druženj, dogajali so se tudi nesporazumi, veliko uspešnih članic je zapustilo naše vrste, toda kljub težavam, smo se trudile ohraniti naš klub.
Trudile se bomo tudi v bodoče za organizacijo in izvedbo lepih in uspešnih druženj, da bodo sadovi našega dela takšni, da bomo nanje ponosni. Zavedamo se, kaj pomeni za zaposlene kolegice, ki so hkrati tudi žene, mame, gospodinje, trenutki, ko se sprostijo, se cenijo in pozabijo vsaj za trenutek na vsakodnevne skrbi in delo.

Skušale bomo pridobiti čim več novih članic, predvsem mlajših, ki bodo naše delo nadaljevale, tako kot to zmorejo le tajnice oziroma poslovne sekretarke.

Vse o dosedanjem delu si oglejte v nadaljevanju in VAS VABIMO DA SE NAM PRIDRUŽITE!

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih