Prednovoletno druženje

Članice kluba smo se v petek, 2. decembra, še zadnjič v letu 2016 srečale v Limbušu na izletniški kmetiji Tikva. Preden smo nazdravile novim podvigom v letu 2017, smo se spomnile nekaterih preteklih dogodkov, kot je

  • jesensko srečanje Zveze tajnic Slovenije v Slovenj Gradcu v organizaciji Kluba tajnic Koroške, ki letos obeležuje svojo 20. obletnico delovanja.
  • V posebej lepem spominu nam je ostala trgatev konoplje pri Tanji na Gaju, saj je bila posebno doživetje.
  • V okviru spomladanskega izleta smo si ogledale črpališče Vrbanski plato, najpomembnejše črpališče pitne vode v severovzhodnem delu Slovenije, ter HE Fala.
  • Spomnile smo se našega kongresa v Portorožu, saj je naša Andreja Lešnik osvojila 2. mesto na izboru za Tajnico leta. Čestitale in zaploskale pa smo tudi Suzi, ki je skupaj s Klavdijo Dovečer uspešno vodila večerno prireditev ob razglasitvi Tajnice leta, in sicer ob prisotnosti predsednika države Boruta Pahorja.

Za ogled fotogalerije klikni na sliko.

Predsednica kluba Natalia Zorko se je zahvalila razširjenemu upravnemu odboru za pomoč, podporo, konstruktivne predloge in pozitivno energijo ter namenila posebno zahvalo naši dobri duši kluba Marti za doprinos klubu. Marta od ustanovitve kluba vestno skrbi za naše finance, piše prispevke za objavo na internetni strani kluba ali v reviji Adma, nas razveseljujejo in vedno znova preseneča s kreativnimi rojstnodnevnimi čestitkami ter z veliko ljubeznijo pripravlja čudovita darilca za članice.

 

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih