Voščilo

voscilo2014

Drage kolegice,

pravijo, da je leto 2014 bilo leto odnosov. In res smo se v tem letu poglobljeno ukvarjali z odnosi doma oz. v družini – s partnerjem, z otroki, z vnuki, s starši... z odnosi v službi – s šefom, sodelavci, poslovnimi partnerji. Morda ste prevetrile tudi svoj odnos s prijatelji, z znanci, s sosedi... Ob vsem tem pa upam, da niste pozabile na najbolj pomemben odnos – odnos s sabo. Želim vam, da v letu, ki prihaja, postavite sebe na prvo mesto, da gradite odnos same s seboj, da prisluhnete in sledite svojim željam, svojim sanjam, da ne pozabite nase. Imejte se rade! Zasijte v vsej svoji veličini! Ker ste izjemne... ker si to zaslužite!
Preživite božične in novoletne praznike v krogu tistih, ki jih imate najraje. Naj bodo mirni, spokojni, polni ljubezni, smeha in radosti. Napolnite se za nove izzive, ki nam jih prinaša leto 2015.

                                                                                      Natalia Zorko, predsednica

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih