Vabilo

Vodenje pisarne danes zahteva urejeno okolje, kjer so stiki, podatki in dokumenti pregledno organizirani ter vedno in povsod dostopni. Za zagotavljanje konkurenčnosti je pomembno, da vse te zahteve kar najbolje izpolnjujete.

V hitrem vodiču »Vloga sodobne glavne pisarne v učinkovitem in urejem podjetju« preverite, kaj vse lahko pri vodenju pisarne še storite, da pripomorete k učinkovitejšemu poslovanju podjetja in si olajšate delo.

Vabimo vas, da se nam v četrtek, 23. oktobra, pridružite na brezplačnem interaktivnem seminarjuSodobno vodenje pisarne = učinkovitost, preglednost, konkurenčnost, odzivnost,
kjer bomo povedali in pokazali, kako izboljšati in pospešiti vsakodnevne procese v podjetju ter tako povečati učinkovitost.

Datum in čas dogodka: četrtek, 23. oktober 2014, od 10. do 12. ure
Kraj: Kristalna palača (8. nadstropje), Ameriška 8, Ljubljana
Kontaktna oseba: Matjaž Babnik, , 031 683 331

Link do dogodka: http://www.mobilen365.si/brezplacen-seminar-sodobno-vodenje-pisarne-ucinkovitost-preglednost-konkurencnost-odzivnost/

 

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih