Prednovoletno srečanje

Tudi letos smo tajnice mariborskega kluba imele prednovoletno srečanje, tokrat v Restavraciji MANGO v Mariboru. V sredo 18.12.2013 smo se zbrale skoraj vse članice našega kluba in uživale ob dobri hrani in pijači. Z dobro voljo in zadovoljstvom smo klepetale, se smejale in uživale v našem srečanju. Z veseljem smo ugotavljale, da je za nami uspešno leto, polno raznih uspešnih dogodkov in da smo pridobile tudi kar nekaj novih članic. Vse to nam je vzpodbuda za aktivno delo v naprej.

Naše dolgoletne članice Dragica, Klavdija in Marta so nas ponovno razveselile s pozornostmi in darilci, ki so jih same pripravile in so nam dodatno polepšale prijeten večer.

Z veseljem in zadovoljstvom smo si zaželele veliko dobrega v letu, ki je pred nami, da uresničimo vse naše cilje in želje in da vse skrbimo za dobro vzdušje in počutje članic v našem klubu.

Tanja Sever

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih