Praznovanje 10. obletnice SKPST Maribor in srečanje Zveze tajnic Slovenije

V soboto 19. oktobra 2013 smo članice Strokovnega kluba poslovnih sekretark in tajnic Maribor praznovale svoj deseti jubilej. Naše praznovanje smo združile s srečanjem tajnic Slovenije.

Kliknite na sliko za ogled galerije slik

S soncem obsijana sobota in pokrajina v živo pisanih barvah nas je navduševala, ko smo se zbirale na Ribičiji. Najprej smo s trudom in zanosom izvedle humanitarno akcijo »Pomoč slovenskih tajnic družinam v stiski«, na kateri smo kar 650 prehrambenih izdelkov izročile predstavniku Rdečega križa Maribor. S tem smo ponovno dokazale, da se tajnice, poslovne sekretarke in asistentke zavedamo tudi svoje družbene odgovornosti, predvsem pa, da imamo široko srce ter da smo izredno močne, ko se povežemo. Skupaj smo zasejale iskrico upanja in ljubezni.

Sledilo je prijetno druženje s kolegicami v prostorih Ribičije, kjer smo se članice mariborskega kluba ponovno izkazale. Pripravile smo mnogo dobrot: slastno pecivo, grozdje, jabolka in kostanje. Seveda smo svoj praznik obeležile z veliko jubilejno torto, ob kateri smo zapele, se poslikale in uživale. Za vsako udeleženko smo pripravile spominsko darilce in izvedle tudi srečolov z zbranimi dobitki.

Ob dobri hrani in pijači nas je zabaval humorist Marko Korenjak. S svojim nastopom nas je vse nasmejal in razgibal. Vesele in nasmejane smo uživale tudi ob peki kostanjev, kjer nas je zabaval harmonikar Klemen z glasbo in petjem, kateremu smo se tudi me pridružile.

Čudovito vreme, lepo okolje, krasne barve narave in dobro vzdušje vseh članic je bilo pravo darilo za naš jubilej in za izvedbo srečanja tajnic Slovenije.

Vsi smo se poslavljali srečni, veseli in zadovoljni in z eno željo, da se izvedba takšnih srečanj mora nadaljevati, saj ti dajejo veliko energije in samozavesti za bodoče delo.

Najlepša hvala vsem članicam našega kluba, ki ste s toliko dobre volje in zagnanosti sodelovale pri pripravi in izvedbi našega praznovanja ter za ves trud in energijo, ki ste jo vložile, in za dobro voljo, ki ste jo prinesle s seboj. Hvala tudi vsem članicam klubov iz Severne Primorske, Krasa in Notranjske, Trebnjega, Dolenjske in Bele krajine, Celja, Gorenjske, Ljubljane, Ptuja in Prlekije za udeležbo ter da ste se veselile in praznovale z nami.

Oglejte si slavnostni govor predsednice kluba Natalie Zorko.

Tanja-in-Natalia

                                                                 Tanja Sever,               Natalia Zorko,
                                                                 tajnica kluba               predsednica

 

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih