Predavanje o fotobranju

V torek 18.6.2013 smo se članice našega kluba, skupaj z zunanjimi gosti udeležile predavanja g. Mateja SEDMAKA o FotoBranju. Bilo je nadvse zanimivo in koristno, tako da smo vsi z veseljem in z zanimanjem sledili predavatelju o koristnosti FotoBranja.

FotoBranje pomeni branje na hitro in to tako, da si zapomniš vsebino knjige v najkrajšem času. Seveda pa tudi to znanje pridobiš s prakso in učenjem. Fotobranje pa je zanimivo ne le za branje knjig temveč tudi za učenje tujih jezikov, za učenje in študij itd.
Predavatelj nam je prikazal kako v šestih minutah prelistaš celotno knjigo (cca 270 strani, katere še ni bral) in nam po tem času povedal vsebino knjige. Tudi mi smo po seznanitvi vseh petih korakov za to branje, naredili test in nam je celo uspelo. Kar se nam je zdelo uvodoma NEMOGOČE, je po eni uri učenja postalo MOGOČE, SUPER, ENKRATNO.

Po dveh urah smo se hvaležne poslovile od našega živahnega predavatelja, se zahvalile naši članici Dragici za organizacijo tega posveta in si zadale, da bomo njegova predavanja še obiskali, saj je tovrstno znanje zelo koristno.

Matej SEDMAK bo imel zaradi velikega interesa prisotnih, naslednje vikend predavanje od petka do nedelje, dne 5.7.2013 v Mariboru. Cena znaša 248,00 €. Vsem, ki ste v službi ali hodite v šolo ali na dodaten študij, vam tovrstno predavanje priporočamo. O drugih rokih tega predavanja pa ga lahko kontaktirate na e-naslov: .

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih