Izlet ob 20. obletnici kluba

Letos naš klub obeležuje 20. obletnico delovanja. Veliko se je dogajalo v teh 20 letih. Veliko lepih spominov, dogodkov, druženj in tudi sprememb smo dali skozi. Spremenilo se je naše delovno okolje in zahteve v našem poklicu, spremenile so se naše klubske dejavnosti in spremenile smo se tudi me same. A nekaj pa se vendarle ni spremenilo - to je pripadnost klubu in povezanost med nami, ki se je z leti le še jačala. In tako nismo več samo klub, temveč ena velika družina, ki se podpira in si pomaga v dobrem in slabem.

20 let je kar dolgo obdobje, ki bi ga želele obeležiti z 2-dnevnim izletom v Heviz na Madžarskem, kjer imajo čudovito naravno biološko termalno jezero, drugo največje na svetu. Izvir 4,4 hektarjev velikega jezera, bogatega z žveplom, je 38 metrov pod zemljo v globoki jami. Jezero ima poleti temperaturo od 33-36 stopinj, pozimi pa nikoli ne pade pod 23 stopinj, kar pomeni, da lahko med lokvanji zaplavate tudi pozimi. Več informacij si preberite tukaj: https://citymagazine.si/termalno-jezero-heviz-madzarski-termalni-dragulj-ki-ga-moras-obiskati-vsaj-enkrat/

Izlet bo organiziran 21. in 22. oktobra. Natančnejše informacije o uri odhoda in prevozu bodo sledile prijavljenim. Naj povemo le to, da bo stroške prevoza in nastanitve z zajtrkom - kot se za praznovanje obletnice spodobi - prevzel klub!

Prosimo za vaše prijave na  najkasneje do 25. septembra. Prijave so obvezne zaradi rezervacije in plačila prenočišča in organizacije prevoza.

Doživite čudovit vikend, kjer si bomo privoščile posebno doživetje plavanja med lokvanji v zdravilnem jezeru, okušanje lokalne kulinarike in druženje za dušo.

 

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih