Vabilo na prednovoletno druženje

Drage članice,

tedni in meseci hitijo in prvi advent je ponovno pred vrati. In tako je spet prišel čas, da se ustavimo, se srečamo in skupaj pogledamo na zelo barvito ter dogodkov in druženja polno leto. Z veseljem vas vabimo na naše praznično druženje ob koncu leta, ki bo v soboto, 10. decembra in bo letos nekoliko drugače obarvano. Več si preberite v vabilu tukaj.

Prijavite se najkasneje do 30. novembra. Prosimo za razumevanjbozic2e, da so letos prijave zaradi organizacije in stroška prevoza fiksne in je prispevek treba poravnati tudi v primeru neprihoda. Odpoved je možna le v izrednih primerih. Možna je prijava tudi zgolj na večerjo in druženje na turistični kmetiji Tikva v Limbušu, ki se bo začela okoli 19.30 uri.

Letošnja novost je tudi medsebojno obdarovanje, zato vas prosimo, da na druženje prinesete majhno darilce v vrednosti do največ 5 €.

Naj vas prevzame čarobnost tega časa. Podarite si pravljičen popoldan in prijeten večer. 

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih