Podelitev priznanj v okviru 15. obletnice kluba

    IMG 6711      IMG 6714      IMG 6706
                                                           Z leve proti desni:
                              Tanja Sever, Karin Grbec (predsednica kluba), Marta Brezar

Videti srečo in radost v očeh nekoga drugega ... zame najlepše darilo! Zelo sem vesela, da smo uspele presenetiti ustanoviteljici Strokovnega kluba poslovnih sekretark in tajnic Maribor in jima z nazivom Častna članica izkazati globoko hvaležnost in spoštovanje za njuno izredno zavzeto in srčno delovanje ter velik doprinos klubu od ustanovitve 10. novembra 2003.

Tanja Sever je bila prva predsednica, kasneje podpredsednica in do nedavnega tajnica kluba. Je gonilna sila kluba, delovna in zelo požrtvovalna. Tako se je npr. z veliko vnemo in zavzetostjo tedne zakopala v delo, pregledovala in sortirala arhiv slik, pisala besedila ter koordinirala vzpostavitev nove, moderne spletne strani kluba, katera je prav ob 10. obletnici zagledala luč sveta in na katero smo še danes ponosne.

Marta Brezar je od samega začetka aktivna članica upravnega odbora in skrbi za finance kluba, s katerimi preudarno in vestno razpolaga. Je dobra duša kluba, ki članice razveseljujejo in vedno znova preseneča s kreativnimi rojstnodnevnimi čestitkami ter z veliko ljubeznijo pripravlja čudovita darilca za članice. Tako rekoč je tudi uradni fotograf kluba in piše prispevke za objavo na internetni strani kluba ter v reviji ADMA.

Obe povezuje globoko prijateljstvo in izkazuje spoštljiv odnos do ostalih članic ter vsesplošno delovanje v dobrobit kluba. Beseda hvala je premalo, da bi lahko izrazile hvaležnost za vse, kar sta prispevali. Bilo je čudovitih 15 let z vama in v klubu se veselimo naslednjih skupnih 15.

Velik hvala iz srca!

Natalia Zorko,
podpredsednica SKPST Maribor

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih