Prednovoletno srečanje

Tudi letos smo se v našem klubu skupaj uzrle na preteklo leto. V Restavraciji Piano smo se v petek, 8. decembra 2017, spomnile vseh lepih skupnih trenutkov. V izredno lepem spominu nam je ostal predvsem naš junijski izlet v Prekmurje. Ogledale smo si domačijo Miška Kranjca, razgledni stolp Vinarium Lendava in Otok ljubezni. Na Bukovniškem jezeru pa smo se slikale s predsednikom države.

Izpeljale smo vse zastavljene cilje in še kakšnega zraven ter leto zaključile finančno uspešno. Predsednica Natalia Zorko se je tudi letos zahvalila razširjenemu upravnemu odboru za podporo in srčno delovanje ter izrazila veselje in ponos nad dejstvom, da skupaj ustvarjamo iskrive spomine, prežete s smehom in s srčnim ženskim povezovanjem. Vedno znova dokazujemo, da je v slogi resnična moč.

                                                   Za ogled fotogalerije klikni na sliko.            

Posebno zahvalo je bila deležna Dragica Forjan, ki že dolga leta srčno deluje iz ozadja v skupno dobro. Funkcijo podpredsednice opravlja že od leta 2009. Nikoli ne sili v ospredje, vendar vseeno niti spretno drži v svojih rokah. Zmeraj poskrbi za dobro počutje vseh in da naša grla ne ostanejo suha. Predsednica se ji je zahvalila za dolgoletno požrtvovalno delo in pomoč. Brez Dragice naš klub ne bi bil, kar je, saj je pomemben člen in ena izmed dobrih duš kluba.

18

Predsednica kluba je vsem članicam zaželela mirne in vesele praznike polne hvaležnosti in ljubezni, kakor tudi, da bi v letu 2018 bile pomirjene in uživale vsak trenutek tukaj in zdaj ter da bi novo leto prineslo lahkotnost bivanja in ljubeče odnose.

 

gumb tajnice leta

Melita3Melita Pediček Spindler
Adma odličnost leta 2020

facebook

Kontakt

Strokovni klub poslovnih sekretark
in tajnic Maribor

Delavska ulica 67
2000 Maribor
Slovenija

tel.: 051/689-351

e-pošta: 

 

Iskanje

Donatorji

bpi-mb

POLIRKA s.p.
Mario Matijašec
Miklavž

kopija-nova

gorenje-surovina

embalaza-maribor

 

mariborski-vodovod

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije..

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih